Om ToppTid


Vi vil først og fremst si takk for at du besøker vår nettside. Vårt mål hos ToppTid er å levere en tjeneste som er pålitelig,  profesjonell og av høy kvalitet. Jeg vet at levering av nøyaktig informasjon er viktig og vi bruker den nyeste teknologien innen tidtagning for å gjøre det mulig.

Siden ToppTid er nyetablert vil jeg gjerne fortelle litt om meg selv og ToppTids lag.

Om Joshua Lisac

Jeg har vært aktiv med idrett siden jeg var veldig ung. I USA, hvor jeg vokste opp, drev jeg med idretter som baseball, basketball og fotball. Jeg var særlig glad i fotball og spilte aktivt i 4 år på universitetet West Virginia Wesleyan College mens jeg jobbet mot en bachelor i Finans og økonomi. Etter universitetet flyttet min kone og jeg til New York City, hvor vi bodde fra 2003-2009. I Manhattan tok jeg mastergrad i Finans (MBA) fra Pace University mens jeg jobbet i finans på Wall Street. Der fikk jeg mye erfaring som jeg kan dra nytte av i tidtagning - særlig arbeid med databaser og programmering i SQL, VBA, og excel. Men, arbeidsukene i New York var lange og slitsomme. I løpet av den tiden fant jeg triatlon, som ga meg balanse i livet mitt og mulighet til å drive med idrett igjen.

I september 2009 flyttet vi til Fredrikstad, Norge. Da vi flyttet hit bestemte vi at min jobb først og fremst var å lære norsk. Siden da har jeg gått på norskkurs nesten hver dag på Fredrikstad Internasjonale Skole og har lært mye. Det har også vært viktig for meg å bli kjent med det norske idrettsmiljøet. Jeg var med på å starte Fredrikstad Triatlonklubb i 2010 og sitter fremdeles i styret. Jeg har også deltatt i en rekke konkurranser siden jeg flyttet til Norge, blant annet Ironman Florida, Birkebeinerrittet, Oslo Triathlon, Holmestrand Triathlon, Sølvstufossrittet, og Fredrikstad Laurentius Urdahls Minneløp Skirenn.

Med mange lange timer på sykkel hadde jeg god tid til å tenke på hva jeg ville drive med i Norge. En ting var sikkert og det var at jeg ville jobbe med noe som jeg er veldig glad i. Et tema som stadig dukket opp var tidtagning. I oktober 2010 ble ToppTid etablert, varene kjøpt og markedsføring startet. Nå sitter jeg her i dag som daglig leder i ToppTid og håper at du er interessert i å bruke oss for ditt løp. Hvis du har flere spørsmål kan du bare ta kontakt med meg på E-post events@topptid.no eller tlf. 948 04 194.


Om Kristine

Min kone, Kristine, er markedsføringssjef her hos ToppTid. Hun vokste opp i Fredrikstad, Norge og jeg var heldig nok til å treffe henne på West Virginia Wesleyan College i USA, hvor hun spilte fotball med fullt stipend fra universitet. Der fikk hun bachelorgrad i markedsføring. Så flyttet vi til New York City hvor hun fikk mastergrad i Marketing Management (MBA) fra Pace University og jobbet deretter for en av de største kino reklamebyråene i USA. Hun har blitt opplært og gjennomført full trening med alle tidtagningssystemene og programvaren sammen med meg. Hun er svært viktig for oss og vi er heldige som har henne som en del av vårt lag.


Om resten av laget

Nå snakker vi om den viktigste delen av ToppTid. Disse ansatte jobber med oss i helgene og gjør alle de krevende tidtagningsoppgavene lettere. De er på stedet for å hjelpe til med alt fra nettverking til utføring av vår manuelle backup-prosess. Støtten fra våre mange helgarbeidere hjelper oss å levere en unik service til våre kunder.


Er du interessert i å jobbe hos ToppTid?


Din profil

Du liker sport, har en god teknisk forståelse, særlig på områdene IT og elektronikk, og kan engelsk. Du har god persepsjon og er ansvarlig. Du er dedikert, fleksibel, pålitelig og i stand til å arbeide under press.

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr deg en enestående, variert og spennende helgejobb innen idrett. Hos oss vil du få verdifull erfaring og være et viktig bidrag til ToppTid-teamets suksess med mange arrangementer.

Er du fortsatt interessert i å jobbe hos ToppTid? Send oss en CV med dine kvalifikasjoner, erfaring og interesser til jobs@topptid.no. Vi ser frem til din e-post.Kontakt Informasjon


Navn: Joshua Lisac
Telefon: 922 01 024
E-post: events@topptid.no

TOPPTID AS
Org. Nr. 998366534MVA
Belsbyveien 4, 1614 Fredrikstad

ToppTid - Professional Race Timing © 2011 - 2018   |   Belsbyveien 4, 1614 Fredrikstad |   events@topptid.no   |   Tlf : 922 01 024